jueves, 22 de abril de 2010

què trobaràs a kukutai?

Kukutai és un espai de joc i lleure, neix de la necessitatde compaginar l’oci de pares i fills o famílies a Arenys de Mar. La necessitat de crear unespai on tots: mares, pares, filles, fills, avis, amics i amiguesens poguéssim relacionar i gaudir d'un espai conjuntament, sense les pressesdels parcs i places, el fred de l'hivern i la xafogor de l'estiu. 
Volem fomentar les relacions pares/mares amb els seusfills, de forma que des d’etapes primerenques aprenguin a compartir activitatsi espais; no només a les seves llars, sino en companyia dels amics d’uns ialtres.
quines activitats o tallers hi podràs trobar?
Programació mensual de tallers relacionats amb lacultura i les arts plàstiques en general, destinats a nens exclusivament idestinats per a pares/mares i nens conjuntament.
Preparació d’espais destinats a l’oci i lleure delsinfants o de pares i mares exclusivament.

Durant els caps de setmana programem espectacles:conta contes, titelles, teatre per nens, jocs i gimcanes, i espectaclesdiversos.
També oferim activitats per dones embarassades, novesmares i tallers per 
bebès (dansa per nadons, ioga per mares i nadons, xerrades,grup de recolzament
 a noves mares,...)
També oferim el sevei de festes d'aniversari ja sigui en grups reduïts o més grans.  Oferim una diversa gama d’activitats peraquestes ocasions 
(pinyates, jocs, berenars, disfresses, contractació demonitors o pallassos, animadors, realització de targetes personalitzades perconvidats, regalets i
 detalls pels assistents ...).
Oferim programació especial durant el Casal d’estiu,Nadal i Setmana Santa. 
També tenim un racó de botiga de productes de regal, complements i llibres i CD adreçats als nens i nenes. Destaquem que són productes fets a mà o amb un disseny acurat que es volen desmarcar dels existents al mercat, alguns es poden personalitzar i pretenen aportar un plus educatiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario